Чернев и сие ООД се занимава с инвестиране и изграждане на сгради с жилищно, административно и производствено предназначение. Компанията предлага на своите клиенти комплексни решения в областта на строителството. Компанията работи съобразено с най-модерните и съвременни в сектора технологии. Високия стандарт, самовзискателност, гъвкавост и адаптивност са качества на целия екип.

Чернев и сие ООД е основана от инж. Чавдар Чернев и инж. Николай Герасимов.
Компанията е млада, но основателите са дипломирани строителни инженери с богат опит зад гърба си, както в жилищното строителство, така и в изграждането на промишлени сгради.

Инж. Николай Герасимов има над 16 години опит и над 30 000 кв.м. РЗП реализирани  жилищни сгради в София и Враца. При изпълнението  на всички жилищни сгради във Враца, инж. Герасимов деиства същевременно като инвеститор и строител. Ръководител е също така на надзорна строителна фирма. Инж. Герасимов е  участвал в реставраторски проекти на архитектурни паметници, един от които е църквата Св. Николай, Враца.
Инж. Чавдар Чернев започва своята кариера като проектант през 1999г. Зад гърба си има проектирани и построени над 80 бензиностанции на OMV, Shell, Lukoil и др. По негов конструктивен проект са изградени двете OMV бензиностанции в Стара Загора, както и бензиностанцията под стадион Берое.
Инж. Чернев има 9г опит зад граница с реализирани строителни проекти в Канада.
Реализираните проекти зад граница му включват обновяване и ремонт на жилищни апартаменти и строеж на еднофамилни къщи.
Ние гарантираме коректност и точност в цялостната си дейност, като компания целяща да изгради добро име в нашия град Стара Загора.